تبلیغات
فروشگاه فایل یاران - معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت كمپوت سازی 37 اسلاید

فروشگاه فایل یاران

پاورپوینت كمپوت سازی 37 اسلاید

  • پاورپوینت كمپوت سازی 37 اسلاید
    پاورپوینت كمپوت سازی  37 اسلاید دسته: پاورپوینت
    بازدید: 2 بار
    فرمت فایل: zip
    حجم فایل: 6209 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 37

    دانلود كمپوت سازی 37 اسلاید تحقیق كمپوت سازی 37 اسلاید مقاله كمپوت سازی 37 اسلاید كمپوت سازی 37 اسلاید

    قیمت فایل فقط 6,600 تومان

    خرید

    نوع فایل:  ppt _ pptx

    ( قابل ویرایش )


     قسمتی از محتوی متن پاورپوینت :

    تعداد اسلاید : 37 صفحه

    بسم الله الرحمن الرحیم موضوع : كمپوت سازی مراحل تهیه كنسروماهی : به طور كلی مراحل تهیه كنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است : 1- آماده سازی 2- آب نمك گذاری 3- پخت اولیه 4- قوطی كردن 5- اضافه كردن مدیوم 6- هواگیری (اگزوست كردن ) 7- دربندی 8- فرآیند حرارتی (اتوكلاو كردن ) آماده سازی : این مرحله در گونه های مختلف ماهی متفاوت است مثلاً محتویات شكم بعضی از ماهیها در عرضه تخلیه و سپس به كارخانه ارسال می گردد ولی در بعضی از گونه ها مانند ساردین تخلیه شكمی در عرشه انجام نمی شود و به صورت شكم پربه كارخانه فرستاده می شود .
    به طور كلی آماده سازی شامل مراحل زیر است : 1- انجماد زدایی 2- فلس گیری 3- جداكردن سر 4- تخلیه شكمی 5- شستشودادن و ضدعفونی كردن با آب كلرینه آب نمك گذاری : برای ایجاد طعم و محكم شدن پوست ، ماهی را برای مدت معینی در محلول غلیظ آب نمك معمولی غوطه ور می كنند .
    این عمل علاوه بر ایجاد طعم ، مزایای زیر را نیز داراست : 1- مانع چسبیدن ماهی به قوطی می گردد .
    2- باقیماندۀ ماده لزج را از بدن ماهی پاك می كند .
    3- ظاهر ماهی را درخشان می كند .
    این عمل به دو روش ساكن و متحرك قابل اجراست .
    پخت اولیه : دراین مرحله حرارت لازم را براساس نوع محصول ، درصد آب ، چربی ، گونه ماهی در نظرمی گیرند تا حرارت زیاد باعث ازبین رفتن محصول نگردد .
    قوطی كردن : دراین مرحله ماهیهای پخته شده به وسیلۀ ماشین یاكارگربه قطعات كوچك تقسیم و درون قوطی قرار داده می شوند در صورتی كه ماعهیان كوچك باشند به صورت سر و دم در كناریكدیگرقرار گرفته ، قوطی پرمی شود .
    انتخاب نوع قوطی براساس نوع محصول نهایی و اندازۀ ماهی صورت می گیرد .
    اضافه كردن مدیوم : بعدازقوطی كردن به ماهی روغن سس و .
    .
    .
    اضافه می گردد .
    هواگیری : این مرحله از نظرنگهداری محصول نهایی بسیار حساس است زیرا در صورتی كه قوطیهای كنسروبویژه قوطیهای بزرگ به طورصحیح ، هواگیری نشود ، در مرحله حرارت دادن به سرو كف قوطی فشار وارد می آید و ممكن است در ابتدا ایجادبادكردگی نموده ، در نهایت سبب پیچش قوطی می گردد كه این امر خود می تواند منجربه بروز كشیدگی در درزقوطی شود و سبب نشست و آولدگی محتویات داخل قوطی گردد .

    دریافت فایل بعد از پرداخت

    قیمت فایل فقط 6,600 تومان

    خرید

    برچسب ها : دانلود كمپوت سازی 37 اسلاید , تحقیق كمپوت سازی 37 اسلاید , مقاله كمپوت سازی 37 اسلاید , كمپوت سازی 37 اسلاید

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
  • آخرین پستها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :