تبلیغات
فروشگاه فایل یاران - دانلود فایل کامل تحقیق در موردنقش پرتئینها در طیور و جیرهی غذایی انها

فروشگاه فایل یاران

تحقیق در موردنقش پرتئینها در طیور و جیرهی غذایی انها

  • تحقیق در موردنقش پرتئینها در طیور و جیرهی غذایی انها
    تحقیق در موردنقش پرتئینها در طیور و جیرهی غذایی انها دسته: دام و طیور
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 36 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 66

    تحقیق در موردنقش پرتئینها در طیور و جیرهی غذایی انها

    قیمت فایل فقط 7,500 تومان

    خرید

    توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

    فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

    تعداد صفحات: 66

    تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

    سر فصل ها:

    • پروتئینها و اسید آمینه
    • طبقه بندی پروتئینها : پروتئینهای كروی ، پروتئینهای ریشه ای ، پروتئینهای مركب
    • تقسیم بندی پروتئینها از نظر منشأ و منبع  گیاهی و حیوانی
    • ساختمان شیمیایی اسیدهای آمینه و پروتئینها
    • ساختمان پروتئین و پروتئین سازی
    • خواص پروتئینها و اسیدهای آمینه
    • تجزیه اسیدهای آمینه
    • هضم و جذب پروتئینها تعادل نیتروژن
    • مقایسه پروتئینهای گیاهی و حیوانی در تغذیه طیور
    • گیاهان به عنوان منابع اصلی پروتئینها
    • نیازحیوان به اسیدهای آمینه (احتیاجات اسید آمینه ای مرغ )
    • عوامل مؤثر بر احتیاجات اسیدآمینه ای
    • اسیدهای آمینه مصنوعی
    • اثر ازدیاد اسیدهای آمینه در جیره
    • ارزش بیولوژیك پروتئین برای مرغ
    • تغذیه پروتئین و اسیدهای آمینه در طیور
    • تنظیم میزان پروتئین جیره در رابطه با انرژی آن
    • پروتئینها و خاصیت جوجه درآوری
    • عوارض و علائم ازدیاد و كمبود پروتئین یا اسیدهای آمینه ضروری
    • احتیاجات روزانه پروتئین جوجه های در حال رشد
    • احتیاجات روزانه پروتئین و اسیدهای آمینه به كمك مقادیر ذخیره شده یا استفاده شده توسط مرغ در روز
    • احتیاجات پروتئینی نیمچه های در حال رشد لگهورن سفید
    • احتیاجات پروتئینی مرغان تخمگذار و اثرات فاكتورها جهت مصرف خوراك و پروتئین مورد نیاز
    • دلایل ممكن برای پایین آمردن راندمان استفاده از پروتئین بوسیله مرغان تخمگذار
    • احتیاجات روزانه پروتئین یك مرغ لگهورن تاج ساده در دو مرحله تخمگذاری
    • احتیاجات اسید آمینه ای جیره های جوجه گوشتی
    • احتیاجات اسید آمینه ای مرغ
    • پروتئین در جیره های جوجه های گوشتی
    • احتیاجات اسیدآمینه ای مرغ

    دید اجمالی :

    نام پروتئین از كلمه یونانی پروتیوز ، به معنی اول یا اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد . این كلمه ، كلمه مناسبی است زیرا این تركیب پیچیده ، مركب از اسیدهای آمینه در تمام سلولها یافت شده و در اغلب واكنشهای شیمیایی حیاتی موجود در سوخت و ساز گیاه و حیوان دخالت دارد .

    گرچه غالباً به تمام پروتئینهای یك حیوان یا ماده غذایی روی هم رفته پروتئین گفته میشود هر پروتئینی با پروتئینهای دیگر متفاوت است . توالی خاص اسیدهای آمینه و چگونگی ارتباط رشته های آنها به یكدیگر ، خصوصیات فیزیكی و شیمیایی هر پروتئین و در نتیجه عمل بیولوژیكی آن را مشخص می سازد .

    قسمتهای مهم بافتهای نرم بدن مثل ماهیچه ها ، بافتهای پیوندی ، كولاژن ، پوست ، مو ، سم ، پرها ، ناخنها و قسمتهای شاخیمنقار در پرندگان را پروتئین تشكیل می دهند .  پروتئینهای خون چون آلبومینها و گلوبولینها كه در تنظیم فشار اسنری دخالت دارند منبعی از اسیدهای آمینه اند و وظایف متعدد دیگری را به عهده دارند .

    قیمت فایل فقط 7,500 تومان

    خرید

    برچسب ها : تحقیق در موردنقش پرتئینها در طیور و جیرهی غذایی انهاتحقیقفایل وردپرسشنامهرزومهپروپزال دانشجوییمقالهپاورپوینتگزارش کاراموزیعلومتحقیق و مقاله فایل پی دی افگزارش کارتحقیق دانشجوییپروپزوال

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
  • آخرین پستها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :